Petits chinois

de Oana in Prajituri, 22 Mar 2010 | 5384 vizualizari

COMENTARII (10)

Oana 1

22.03.2010, 21:09

Au iesit multe, multe si a ramas si crema...nu puteam sa le rulez daca o puneam pe toata...dar a disparut prima tava rapid Vladut si-a pus crema peste ele Multumim Sylvia, sunt extraordinare

Teo 1

22.03.2010, 21:24

minunate , sper sa incerc si eu la sfarsitul saptamanii!fiindca am ajuns prima, gust una de la tine ,asa ca sa vad ,daca merita incercata!

Miha 1

22.03.2010, 21:24

Super!

nadina73 1

22.03.2010, 22:55

cred ca sant grozave

liana_geicu 1

22.03.2010, 23:06

Si mie imi cam ploua in gura! Teo, tu speri sa le incerci la sfarsitul saptamanii, iar eu sper sa le gust!

Oana 1

22.03.2010, 23:19

Teo, ia mai multe Merita sa le incercati!

Rocsi 1

25.03.2010, 19:29

credk sunt tare bune

Oana 1

25.03.2010, 20:46

Ihi sunt fffff bune

Sylvia 1

30.03.2010, 11:52

Oana ma bucur tare ca ti-au placut, nu aveau cum sa nu placa ca sunt bestiale . Minunate ti-au iesit de revista poza cu cele facute in tava rotunda. Am vazut aici turnat peste si putina glazura din aceea de zahar pudra cu suc de lamaie, sincer nu am incercat sa o fac niciodata dar e bestiala ca am cumparat si testat si reteta cu zahar

Oana 1

30.03.2010, 16:34

Sylvia, multumesc, ne-au placut enorm si ies si multeeee

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu crema de vanilie, mascarpone si cirese