Piadina cu carnat la gratar, ketchup afumat, nasturel, rosii uscate si branza de capra cu ierburi

de Satisfyyourcravings in Vita, 2 Noi 2016 | 2210 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piadina (turta italieneasca din faina si untura- reteta rapida, fara untura aici:http://www.bucataras.ro/retete/piadina-cu-ton-si-branza-gouda-78696.html) Poate fi inlocuita cu tortilla sau lipie
  • 1 carnat proaspat din carne de vita (eu am folosit unul condimentat cu Ras el Hanout)
  • 1-2 linguri ketchup mexican afumat (poate fi inlocuit cu ketchup obisnuit sau amestecat cu paprika afumata si piper Cayenne)
  • cateva rosii uscate la soare (eu am folosit varianta fara ulei)
  • cateva tulpini de nasturel (poate fi inlocuit cu rucola)
  • branza de capra proaspata (eu am folosit in crusta de rozmarin si cimbru)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piadina cu carnat la gratar, ketchup afumat, nasturel, rosii uscate si branza de capra cu ierburi:

Se gateste carnatul pe un gratar fierbinte 8-10 minute, pana este gatit complet. 

Intre timp. se incalzeste piadina intr-o tigaie fara ulei, se trasnfera pe o farfurie si se unge cu ketchupul afumat. 

Se taie carnatul longitudinal in doua si se aseaza pe piadina, apoi se adauga nasturel, rosiile uscate la soare si se presara totul cu branza de capra.

Se ruleaza si se consuma imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piadina cu carnat la gratar, ketchup afumat, nasturel, rosii uscate si branza de capra cu ierburi" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Carne de vita la grill electric,cu garnitura de cartofi fierti