Picioare de vaca cu naut

de cristeena20 in Vita, 16 Noi 2012 | 10120 vizualizari

COMENTARII (16)

Mutulica 1

16.11.2012, 15:42

nautul , lintea , altadata destul de intalnite la noi , acum sunt raritati , din pacate .

MotanLaOale 1

16.11.2012, 16:02

Zamfira 1

16.11.2012, 16:05

cristeena20 1

16.11.2012, 16:10

atunci poate fi inlocuita cu fasolea..banuiesc..dar nautul ii da un gust aparte..nu e acelasi lucru..Hai ca va tirmit eu o cutie..aici e ff multa si ff ieftina

portiadelumina 1

16.11.2012, 16:29

Nu mai zic de carne că pe ziua de azi am fost taxat bine Dar mâncare-i foarte bună. Şi clar că la noi fasolea e mai căutată. Bravo

diaconta 1

16.11.2012, 16:30

Padre,numa' sa nu ne dai in judecata pentru suprataxa ))

diaconta 1

16.11.2012, 16:30

Buna mancarea ta Cristeena

cristeena20 1

16.11.2012, 16:33

multumesc!!! dupa cum vedeti sunt in plina descoperire a mancarurilor autohtone de aici...dar totusi nu am uitat mancarurile noastre romanesti..pe care le fad des si sotului ii plac.

_Alina_ 1

16.11.2012, 18:07

buna mancarica asta cu manute de vaca

Lau 1

16.11.2012, 18:36

mamaieelena 1

16.11.2012, 18:46

imi place cum arata

andreea_angelo 1

16.11.2012, 18:53

Bya Ralu 1

16.11.2012, 19:01

pare interesant

Rocsi 1

16.11.2012, 19:39

Alexandra Elena 1

16.11.2012, 22:03

foarte buna mancarica

Sim0na 1

16.11.2012, 23:17

N-am mancat niciodata... dar cred ca-i buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de naut cu legume si carne tocata