Picioruse de broasca cu usturoi

de Alinutza80 in Peste, 12 Mar 2012 | 11504 vizualizari

 

Nu ma astept sa va placa prea mult,dar mie imi plac foarte mult

 

INGREDIENTE

  • 1 kg picioruse de broasca
  • 1 capatana usturoi
  • 1/2 paghet unt pentru prajit
  • patrunjel uscat
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Picioruse de broasca cu usturoi:

Intr-o tigaie de teflon se pune untul la topit. Apoi se pun piciorusele de broasca la prajit, dupa ce au fost foarte bine scurse de apa. Dupa ce se prajesc toate piciorusele de broasca se scot pe un platou. Se pune putin unt in tigaie si se caleste putin usturoiul,apoi se adauga piciorusele de broasca,sare dupa gust,patrunjel uscat si un pahar de apa.Se mai lasa putin sa se inabuse.Se servesc calde cu mamaliga sau cu paine cu unt cu usturoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Picioruse de broasca cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (23)

Alinutza80 1

23.03.2012, 18:20

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 13:12

foarte interesanta reteta...nu am mancat inca picoruse de broasca dar am auzit ca sunt tare bune

Alinutza80 1

10.04.2012, 14:58

Intradevar Oana sunt foarte bune,merita sa incerci

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Picioruse de broscute pane