Picioruse de broasca cu usturoi

de Alinutza80 in Peste, 12 Mar 2012 | 3593 vizualizari

 

Nu ma astept sa va placa prea mult,dar mie imi plac foarte mult

 

INGREDIENTE

  • 1 kg picioruse de broasca
  • 1 capatana usturoi
  • 1/2 paghet unt pentru prajit
  • patrunjel uscat
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Picioruse de broasca cu usturoi:

Intr-o tigaie de teflon se pune untul la topit. Apoi se pun piciorusele de broasca la prajit, dupa ce au fost foarte bine scurse de apa. Dupa ce se prajesc toate piciorusele de broasca se scot pe un platou. Se pune putin unt in tigaie si se caleste putin usturoiul,apoi se adauga piciorusele de broasca,sare dupa gust,patrunjel uscat si un pahar de apa.Se mai lasa putin sa se inabuse.Se servesc calde cu mamaliga sau cu paine cu unt cu usturoi.

Pofta buna!

 

COMENTARII (23)

Alinutza80 1

23.03.2012, 18:20

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 13:12

foarte interesanta reteta...nu am mancat inca picoruse de broasca dar am auzit ca sunt tare bune

Alinutza80 1

10.04.2012, 14:58

Intradevar Oana sunt foarte bune,merita sa incerci

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04