Piept de curca la cuptor

de iry-gabriela in Curcan, 16 Apr 2012 | 7534 vizualizari

COMENTARII (23)

Cris2711 1

16.04.2012, 20:52

bun tare

Bya Ralu 1

16.04.2012, 20:56

gustos

Georgiana78 1

16.04.2012, 21:03

Yammy....tare bun!

diaconta 1

16.04.2012, 21:40

1/2 de piept de curca(al meu era de 2kg)
deci daca incerc reteta,trebuie sa-l pun pe-al meu ori al curcii??
as cam avea 2 kilograme

Cris2711 1

16.04.2012, 21:46

adry88 1

16.04.2012, 21:49

foarte bun

aziz 1

16.04.2012, 21:58

nu dia tu pui pulpele

diaconta 1

16.04.2012, 22:04

Azizule,pulpele mele's deja ...banale

aziz 1

16.04.2012, 22:12

simti nevoia de-o schimbare si bagi pieptul la inaintare?!!

Lau 1

16.04.2012, 22:18

place

diaconta 1

16.04.2012, 22:18

schimbarea se cere facuta

MotanLaOale 1

16.04.2012, 23:33

deyutzky 1

17.04.2012, 00:57

iry-gabriela 1

17.04.2012, 05:30

pup pe toate

dakris 1

17.04.2012, 08:30

ce-mi place carnea de curcan! arata foarte bine!

bucatarimcudiana 1

17.04.2012, 09:37

fffffffff bun

gaby_duceag 1

17.04.2012, 10:14

pentru micul dejun de azi am propus doar lapte si cozonac
nu mai vreau sa vad cane, oua, branza , etc )
arata tare fain

Rocsi 1

17.04.2012, 11:14

arata bine bine

mamaieelena 1

17.04.2012, 18:24

arata foarte bine

iry-gabriela 1

17.04.2012, 19:25

oana_pisicutza16 1

18.04.2012, 11:14

tare bun

Maria68 1

18.04.2012, 12:42

Sim0na 1

18.04.2012, 21:53

Foarte bun trebuie sa fi fost...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan la cuptor