Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Pieptul de curcan
Carnea se spală, se şterge, se taie felii.
Se amestecă 2-3 linguri ulei de floarea soarelui, amidonul, sos curry + soya, chili, Ras el Hanout, piper, sare şi se condimentează carnea cu această marinată.
Se căleşte ceapa tăiată julienne în ulei încins; se adaugă usturoiul.
Se adugă carnea, după 2-3 minute se adaugă supa de curcan şi se lasă pe foc până se pătrunde carnea.
Orezul
Ceapa, morcovii se taie julienne.
Se căleşte usturoiul, se adaugă ceapa iar după 2-3 morcovii.
Se adaugă orezul şi se căleşte 1-2 minute.
Se acoperă totul cu supă de curcan.
Se condimentează cu sare, piper.
Se fierbe la foc potrivit timp de 10-12 minute după care se acoperă cu un capac şi se ţine de-o parte 10-15 minute.
Poftă bună!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult