Piept de curcan in manta de bacon pe pat de ciuperci

de silvi0ara in Curcan, 12 Noi 2010 | 5244 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700g piept de curcan
  • 12 felii bacon
  • 500g ciuperci brune
  • 6 frunze de salvie
  •  1 ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • 200 ml supa de vita
  • 300ml smantana pentru gatit
  • 50 ml frisca dulce
  • suc de lamiae
  • 30 g unt
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan in manta de bacon pe pat de ciuperci:

Mai intai curatam bine ciupercile.Pieptul de curcan se portioneaza in 6 felii.Pentru fiecare bucata se se intaind 2 felii se sunca,deaspupra se aseaza cate 1-2 frunze de salvie,pieptul de curcan si condimentam cu sare si piper.Se infasoara bine pieptul in fasiile de bacon,fixandu-le cu scobitori.



Se caleste ceapa si usturoiul tocate in putin unt,se adauga smantana,frisca lichida si supa si se fierb pana scad cu cel putin 1/3.Se potriveste de gust cu sare,piper si un pic de zeama de lamiae.Ciupercile se taie in 2-3 bucati si se prajesc putin cat sa se elimine excesul de apa,apoi se adauga in sosul de smantana.Sosul se da putin la cuptor,apoi se adauga putin patrunjel verde tocat.Ruladele se prajesc,se taie apoi indoua sau felii si se aseaza deasupra sosului.



 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan in manta de bacon pe pat de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

nadina73 1

14.11.2010, 11:28

era pt mine sa inteleg nu?5f

silvi0ara 1

14.11.2010, 11:51

Sigur Ndina,acusi trimit.

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 00:04

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu ciuperci si cartofi