Piept de curcan pane cu cartofi gratinati

de Irina in Curcan, 3 Feb 2010 | 9044 vizualizari

 

Pane-ul l-am facut dupa cum am vazut si am mancat la Oana.

 

INGREDIENTE

  • 5-6 bucati de piept de curcan
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • faina alba
  • pesmet
  • cascaval ras 
  • 3-4 cartofi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan pane cu cartofi gratinati:

Am portionat pieptul de curcan, l-am condimentat, apoi l-am tavalit succesiv prin faina, ou, pesmet si cascaval. L-am asezat intr-o tava unsa cu putin ulei de masline si l-am pus in cuptorul incins la 200 grade, avand grija sa intorc la timp bucatile pentru a se rumeni frumos.

Cartofii dati pe razatoare i-am amestecat cu un ou si cascaval ras, i-am pus in forme de sufleuri si i-am alaturat curcanului la cuptor. Au iesit super!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan pane cu cartofi gratinati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Sylvia 1

04.02.2010, 10:02

Super reteta si prezentarea, imi place foarte mult. Am si eu formele acestea, mini cocotte le zice aici servesc si eu si risotto in ele si mici garnituri ca sunt foarte de efect

Oana 1

04.02.2010, 15:54

Wow, ce suuuuuper!!! Acum stiu ce vreau sa pap cand vin la tine Arata demential sufleul!

Irina 1

05.02.2010, 22:31

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute de primavara: in frunze de stevie, cu carne de curcan