Piept de porc cu legume la cuptor

de marcela1979 in Porc, 13 Dec 2010 | 4300 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de piept de porc
  • 1 dovlecel
  • 3 morcovi
  • 2 cepe rosii
  • 1 ardei gras
  • 6 ciuperci mai mari
  • 5 cartofi
  • cimbru
  • busuioc
  • condimente pentru porc
  • piper
  • vegeta
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc cu legume la cuptor:

Se pregatesc legumele astfel:se curata ceapa si se taie pestisori mai mari,se curata dovlecelul si se taie rondele,se curata morcovii si se taie bastonase,se curata cartofii si se taie in 4,se curata si ciupercile si se taie felii mai groase,si ardeiul se taie bucati.Intr-o tava de yena se pune ulei se aseaza ceapa,morcovii,ardeiul,dovleceii,cartofii si ciupercile ,se condimenteaza cu vegeta,piper,cimbru si busuioc.Se pune o canuta de apa de 100 ml.Pieptul de porc se spala si se pune peste legume ,se condimenteaza cu condimente se stropeste cu ulei si se da la cuptor.Cand este gata se scoate si se serveste cu sos de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc pe pat de orez