Piept de porc cu sos barbeque, la cuptor

de Patricia Iordache in Porc, 29 Aug 2013 | 11679 vizualizari

 

Ador sa mananc coaste sau piept de porc la gratar sau la cuptor. Tocmai de aceea, am pregatit acest piept de porc cu sos barbeque care merge de minune alaturi de orice garnitura. Se prepara foarte usor si este asa de bun.... te lingi pe degete!

 

INGREDIENTE

  • 700-800 gr. piept de porc (nu cu foarte multa grasime);
  • 3 linguri cu sos barbeque (eu am folosit de la Heinz);
  • 1 lingura cu mustar de Dijon (sau ce mustar va place);
  • 1 lingurita piper negru;
  • 1 lingurita ierburi de Provence;
  • 1 lingurita sare;
  • putin ulei (pentru unsa tava)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc cu sos barbeque, la cuptor:

Amestecam toate ingredientele intr-un castronel. 

Spalam bucatile de carne, indepartam o parte din grasime daca este prea multa si le stergem usor cu un prosop de bucatarie.

Ungem fiecare bucata de piept de porc cu amestecul de barbeque si o asezam intr-o tava pe care am uns-o cu putin ulei.

Procedam asa cu toate bucatile de carne.

Punem tava la cuptorul preincalzit la 220 grade, pentru aproximativ 35-45 minute, pana devin rumene.

 

 

TIPS-URI

1

Putem aseza bucatie de carne si pe gratar, daca nu dorim sa le pregatim la cuptor.

RETETA IN IMAGINI

Piept de porc cu sos barbeque, la cuptor-0
Piept de porc cu sos barbeque, la cuptor-1
Piept de porc cu sos barbeque, la cuptor-2
Piept de porc cu sos barbeque, la cuptor-3
Piept de porc cu sos barbeque, la cuptor-4

COMENTARII (35)

Bya Ralu 1

29.08.2013, 19:52

delicioase

Rocsi 1

29.08.2013, 20:52

Ce bine le-ai rumenit

Lia_ 1

29.08.2013, 23:30

da, am vazut intai cartofii dar tocmai ce-ti scrisesem ca ochii imi erau la carne mai mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04