Piept de porc cu sos barbeque, la cuptor

de Patricia Iordache in Porc, 29 Aug 2013 | 23922 vizualizari

 

Ador sa mananc coaste sau piept de porc la gratar sau la cuptor. Tocmai de aceea, am pregatit acest piept de porc cu sos barbeque care merge de minune alaturi de orice garnitura. Se prepara foarte usor si este asa de bun.... te lingi pe degete!

 

INGREDIENTE

  • 700-800 gr. piept de porc (nu cu foarte multa grasime);
  • 3 linguri cu sos barbeque (eu am folosit de la Heinz);
  • 1 lingura cu mustar de Dijon (sau ce mustar va place);
  • 1 lingurita piper negru;
  • 1 lingurita ierburi de Provence;
  • 1 lingurita sare;
  • putin ulei (pentru unsa tava)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc cu sos barbeque, la cuptor:

Amestecam toate ingredientele intr-un castronel. 

Spalam bucatile de carne, indepartam o parte din grasime daca este prea multa si le stergem usor cu un prosop de bucatarie.

Ungem fiecare bucata de piept de porc cu amestecul de barbeque si o asezam intr-o tava pe care am uns-o cu putin ulei.

Procedam asa cu toate bucatile de carne.

Punem tava la cuptorul preincalzit la 220 grade, pentru aproximativ 35-45 minute, pana devin rumene.

 

TIPS-URI

1

Putem aseza bucatie de carne si pe gratar, daca nu dorim sa le pregatim la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc cu sos barbeque, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

Bya Ralu 1

29.08.2013, 19:52

delicioase

Rocsi 1

29.08.2013, 20:52

Ce bine le-ai rumenit

Lia_ 1

29.08.2013, 23:30

da, am vazut intai cartofii dar tocmai ce-ti scrisesem ca ochii imi erau la carne mai mult

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de porc cu soric crocant