Piept de porc la cuptor

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 9 Feb 2021 | 5540 vizualizari

 

O bucata de carne ieftina si accesibila care gatita indelungat la cuptor se va topi in gura.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/12/piept-de-porc-la-cuptor.html

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de piept de porc
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ceapa rosie sau salota
  • sare marina
  • cimbru, piper
  • 3-4 linguri sos barbecue
  • vin alb 150 ml
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc la cuptor:

Ungeti carnea peste tot cu sosul barbecue.

Puneti-o intr-un vas cocota pentru cuptor.

Curatati ceapa si usturoiul.  Tocati-le marunt si puneti-le peste carne.

Presarati cimbru, piper si sare.

Varsati vinul si adaucati 100 ml de apa. Acoperiti si dati la cuptor 1 ora 30 minute la 160°C.
Verificati de apa.

Descoperiti si gatiti inca 1 ora ca s-o rumeniti frumos.

Intoarceti-o de 2-3 ori si arozati-o cu sos.

Taiati felii si serviti-o cu cartofi sau andive la cuptor.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajeala de purcel