Piept de pui crocant cu paste si galbiori

de diaconta in Paste, 17 Mar 2016 | 1538 vizualizari

 

Reţeta aceasta este de fapt o combinaţie de mai multe reţete.


Eu am încercat s-o adaptez gusturilor mele.


O mâncare potrivită pentru un prânz de Duminică.


Foarte bună combinaţia de piept de pui crocant, sos de gălbiori, afumatură şi caşcaval.


Ca şi garnitură am folosit paste farfalle, paste Baneasa din grâu dur 100%.

 

INGREDIENTE

  • Un piept de pui fara os
  • Condiment Barbeque pentru pui
  • Fulgi de porumb si parmezan pentru crusta
  • 200 g gălbiori
  • 0 ceapa
  • Un morcov
  • 2 căţei de usturoi
  • 100 ml suc de rosii
  • 3 linguri smântâna
  • ulei
  • Sare,piper,boia
  • Câteva felii de sunca afumata
  • Câteva felii de cascaval
  • Busuioc si fulgi de chilli
  • Paste farfalle pentru garnitura
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui crocant cu paste si galbiori:

Pieptul de pui l-am taiat în doua pe mijloc si apoi fiecare felie iar în doua, pe lungime, obţinând astfel 4 felii.

Am condimentat  si le-am lasat câteva ore la frigider.

Intr-o cratita am pus putin ulei,am calit ceapa si morcovul razuit,am pus boia si apoi galbiorii.

Am pus o cana de apa, am condimentat si am lasat sa fiarba pâna ce a scazut apa.

Am adaugat sucul de rosii si smântâna.

Am mai lasat câteva minute si am oprit focul.

Cât timp a fiert sosul, am pregatit pieptul de pui.

Am maruntit in robot fulgii de porumb si i-am amestecat cu parmezan razuit.

Am tavalit pipetul de pui prin acest amestec, apoi le-am prajit pe ambele parti.

Le-am scos pe prosoape de hârtie.

Intr-un vas ceramic am pus sosul de ciuperci,peste el am asezat feliile de piept de pui, deasupra fiecareia am pus o felie de sunca afumata si felii de cascaval.

Deasupra am presarat busuioc si fulgi de chilli.

Am pus vasul la cuptor pâna ce s-a topit cascavalul.

Pentru garnitura am fiert pastele în apa cu sare.

Se serveste cald.

Poftă bună !!!

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Piept de pui crocant cu paste si galbiori 433384
retete culinare - Piept de pui crocant cu paste si galbiori 433385
retete culinare - Piept de pui crocant cu paste si galbiori 433386
retete culinare - Piept de pui crocant cu paste si galbiori 433387
retete culinare - Piept de pui crocant cu paste si galbiori 433388
retete culinare - Piept de pui crocant cu paste si galbiori 433389
retete culinare - Piept de pui crocant cu paste si galbiori 433390
retete culinare - Piept de pui crocant cu paste si galbiori 433398
retete culinare - Piept de pui crocant cu paste si galbiori 433399
retete culinare - Piept de pui crocant cu paste si galbiori 433407
retete culinare - Piept de pui crocant cu paste si galbiori 433408

COMENTARII (19)

Catalina L 1

20.03.2016, 20:21

mama mia

diaconta 1

20.03.2016, 21:10

Rocsi,vino ca mai fac

noiinbucatarie 1

07.11.2016, 22:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D