Piept de pui cu cascaval

de Angelina_Elena in Pui, 23 Iul 2013 | 3174 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • cascaval Delaco De senvis
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu cascaval:

Am spalat si am taiat pieptul de pui in felii unpic mai grosute decat cele pentru snitele.

Am sarat si am piperat carnea, apoi am batut-o putin cu ciocoanul de snitele.

Am taiat cascavalul in feliute grosute.

Am asezat cate-o feliuta de cascaval peste fiecare bucata de carne, apoi am adus cealalta jumatate peste.

Itr-un bol punem ouale, 1 praf de sare si de piper si le batem bine.

Am dat "pachetelele" obtinute prin faina, apoi prin ou si le-am pus la prajit in ulei incins.

Le rumenim la foc mic, pe ambele parti, apoi le scoatem pe servetele pentru a absorbi excesul de ulei.

Servim "pachetelele" cat sunt calde (pentru ca se intinde cascavalul:X) alaturi de o garnitura de cartofii sau orice altceva!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu