Piept de pui cu cascaval si ciuperci (2)

de ela in Pui, 20 Dec 2011 | 3354 vizualizari

 

mi-a placut atat de mult pieptul de pui(snitel) cu ciuperci ca am spus ca trebuie sa incerc si pieptul de pui la gratar cu ciuperci si cascaval....nu arata nemaipomenit,dar este tare bun...

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui(600gr)
  • 1 conserva ciuperci
  • 1/2 ardei gras
  • 100 gr cascaval ras
  • sare
  • piper
  • 2 linguri smantana
  • 1 ceapa mica
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu cascaval si ciuperci (2):

Punem ciupercile intr-o sita,la scurs,le taiem marunt,le stoarcem putin si le stergem cu un prosop de hartie

Taiem marunt ceapa si ardeiul si le punem la calit in putin ulei,cateva minute.Adaugam ciupercile si putina apa si lasam pe foc pana se inmoaie ciupercile,amestecand si adaugand putina apa daca trebuie,condimentam si saram dupa gust.La sfarsit trebuie sa nu mai aiba zeama.Cu putin inainte sa oprim focul,punem smantana.

Intre timp,taiem pieptul de pui felii mai groase,le saram si le piperam si le prajim pe gratar.

Punem feliile de carne intr-un vas termorezistent,deasupra lor punand ciupercile si apoi cascavalul.Dam la cuptor cateva minute,pana se topeste cascavalul.

Servim cald cu piure de cartofi.

 

RETETA IN IMAGINI

Piept de pui cu cascaval si ciuperci (2)-0
Piept de pui cu cascaval si ciuperci (2)-1
Piept de pui cu cascaval si ciuperci (2)-2
Piept de pui cu cascaval si ciuperci (2)-3
Piept de pui cu cascaval si ciuperci (2)-4
Piept de pui cu cascaval si ciuperci (2)-5
Piept de pui cu cascaval si ciuperci (2)-6
Piept de pui cu cascaval si ciuperci (2)-7
Piept de pui cu cascaval si ciuperci (2)-8
Piept de pui cu cascaval si ciuperci (2)-9
Piept de pui cu cascaval si ciuperci (2)-10

COMENTARII (33)

ela 1

23.12.2011, 17:04

Giorgia,nu trebuie neaparat gratar,poti sa faci carnea in tigaie obisnuita

Zambareata 1

25.12.2011, 11:01

pai reteta asta seamana cu cealalta care am mai facut-o....

ela 1

26.12.2011, 13:21

Giorgia,seamana pentru ca am pornit de la reteta cealalta,pt ca mi-a placut foarte mult am incercat si cu carne la gratar,nu snitel

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41