Piept de pui cu dovlecel

de cristeena20 in Pui, 5 Sep 2014 | 3918 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 dovlecel curgette
  • 1 ceapa
  • praf de usturoi, sare, piper alb, 1/4 pahar vin alb, ulei de masline, praf knorr pentru pui
  • 1 smantana dulce pentru gatit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu dovlecel:

Marinam pieptul de puic el putin o ora. Deci il taiem in cubulete si il amestecam cu sare,piper, praf de usturoi, praf knorr pentur carne. Turnam putin ulei de masline si vinul alb. Acoperim vasul si il dam la rece.

Tocam ceapa fin si o punem la calit cu ulei de masline. Cand se inmoaie aduagam pieptul de pui cu marinata cu tot si lasam sa se friga putin. Aduagam putina apa fierbinte.

Taiem dovlecelul cubulete si il adaugam la carne. Lasam sa se inmoaie dovlecelul , amestecand cu grija . La final adaugam smantana  si mai lasma doua clocote sa dea. 

TIPS-URI

1

Serviti alaturi de orez alb

2

Este bun si cu marar

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Curry-ul de azi: cu dovlecel