Piept de pui cu garnitura de ciuperci

de Miha in Pui, 9 Oct 2010 | 13846 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 50 g unt
  • sare si piepr
  • cimbru si busuioc
  • Garnitura:
  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu garnitura de ciuperci:

Pieptul de pui se taie in 2. Fiecare bucata se pune intre 2 bucati de folie alimentara si se bate cu ciocanul de snitele pana se subtiaza. Se unge apoi fiecare bucata de carne cu untul moale la temperatura camerei. Se sareaza si pipereaza dupa gust, se presara cu cimbru si busuioc. Se ruleaza strans si daca e necesar se prind capetele cu scobitori.

Rulourile obtinute se pun intr-o tigaie cu putin ulei si putina apa. Se fierbe acoperit, pana scade toata zeama si se rumeneste pe toate partile.

Ciupercile curatate se taie felii si se pun intr-o tigaie cu putin ulei. Se inabusa pana scade toata zeama ce o lasa ciupercile. Se sareaza si pipereaza dupa gust.  La sfarsit se adauga usturoiul pisat si patrunjel verde tocat marunt.

Pieptul de pui se portioneaza si se serveste alaturi de garnitura de ciuperci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu garnitura de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

nadina73 1

10.10.2010, 18:15

super iar pe gustu meu,pui,ciuperci

Miha 1

10.10.2010, 19:05

Multumesc tuturor!

spiru1965 1

11.10.2010, 10:43

Super si reteta asta!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in crusta de cascaval si smantana