Piept de pui cu mozzarella, rosii si ierburi aromatice

de Panacris in Pui, 7 Iul 2016 | 5667 vizualizari

 

Zilele trecute, am vizionat un video, cu un preparat de bază cu carne de pui, mozzarela, rosii si busuioc, postat de dragul http://www.bucataras.ro, preluat de pe @Tasty sau @Tastemade :D, what ever :d  Mi-a rămas pe retină, am reținut, ingredientele și modul de preparare, așa că am executat  Sincerrrr???? Superrr fraged, aromat și mai ales simpluuuuu  Spor și poftă bună! http://retete.panacris.ro/recipes/piept-de-pui-cu-mozzarella-rosii-si-ierburi-aromatice/

 

INGREDIENTE

  • Piept de pui cca. 500 g ( 2 bucăți),
  • Mozzarella 2 bucăți mici, cca. 100 g,
  • Roșii medii cca. 2 bucăți,
  • Frunze de salvie,
  • Frunze de lămâiță,
  • Sare de mare cca. 20 g,
  • Piper proaspăt măcinat cca. 2 g,
  • Smântână de gătit cca. 300 ml.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu mozzarella, rosii si ierburi aromatice:

Pieptul de pui se crestează la cca. 1 cm distanță. În crestături se pune o felie de  mozzarella, o felie de roșie și o frunză aromată, alternând ierburile aromate, apoi se asezonează de sare și piper. Într-un vas termorezistent, se toarnă smântâna, apoi se așează piepții de pui împănați și se dau la copt, în cuptorul preîncins cca. 20 de minute la 200 grade, neacoperit. Fripturica se poate servi caldă sau rece ;) simplă sau cu un adaos de salată ;) P.S. Eu am servit-o cu o piersică, stropită cu oțet balsamic;) Noh, asta-i deja altă rețetă ;) Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu mozzarella, rosii si ierburi aromatice" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Satisfyyourcravings 1

08.07.2016, 22:27

Ahhh ce combinatie!

miki_a 1

09.07.2016, 10:56

Si mie mi-a ramas video-ul "pe retina" dar n-am avut timp de experimentat! Combinatia e una care imi place foarte mult (individual), dar impreuna cred ca sunt de

simona72 1

09.07.2016, 14:40

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu mozzarella, la cuptor