Piept de pui cu nuca de cocos / garnitura de cartofi cu susan

de Valclaudia in Pui, 6 Iul 2014 | 6217 vizualizari

 

de la Bya am preluat reteta pieptului de pui preparat astfel. Merci, fata draga! >:d

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • sare, piper, curry dupa gust
  • cca 3 linguri nuca de cocos rasa
  • 3-4 linguri de ulei pentru prajit
  • cca 1 kg cartofi noi
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei gras
  • cateva boabe de piper negru
  • 3 linguri seminte de susan
  • 3 linguri ulei pentru calit cartofii
  • sare, piper dupa gust
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu nuca de cocos / garnitura de cartofi cu susan:

Spalam cartofii si ii punem la fiert in coaja (in apa cu sare), pana patrunde usor furculita in ei.

Pieptul de pui se spala si se tamponeaza cu servetele absorbante.

Se taie felii cat mai subtiri, se condimenteaza cu sare, piper si praf de curry dupa gust.

Trecem feliile de pipet de pui prin nuca de cocos si le prajim in tigaie in ulei incins, la foc iute pana capata aspect de rumen.

Se scot pe servetele absorbante sa scapam de uleiul in exces.

Cartofii fierti se trec prin jet de apa rece, apoi se curata de coaja si se taie bucati.

Calim ceapa si ardeiul in ulei, adaugam semintele de susan, amestecam in continuu sa nu se arda susanul, adaugam carofii taiati, asezonam cu sare si piper, oprin focul si presaram patrunjel proaspat tocat.

O bunatate...

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu nuca de cocos / garnitura de cartofi cu susan" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Snitel de porc cu pesmet panko