Piept de pui cu orez si ciuperci

de diaconta in Mancaruri cu carne, 5 Sep 2010 | 8207 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 buc.piept de pui
  • 300 gr ciuperci(galbiori)
  • 150 gr orez
  • smantana
  • parmezan
  • condimente
  • ceapa verde

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu orez si ciuperci:

Se taie bucatile de piept de pui,suficient de mari incat sa se poata pune umplutura in ele.

Se condimenteaza si se lasa la frigider.

Ciupercile(eu am folosit galbiori sau nemtisori) se curata ,se spala si se taie felii mai mari.

Se taie ceapa verde,se pune la prajit in putin ulei si apoi se adauga ciupercile.Se lasa pana cand va scadea zeama lasata.

Am luat separat cateva ciuperci pentru sos.

Pe celelalte ciuperci am pus supa de pui si le-am lasat sa fiarba.Apoi am adaugat orezul si am lasat sa fiarba la foc mic.Dupa ce s-a inmuiat orezul am pus verdeata si am acoperit vasul cu un capac pana cand s-a racit.

Pe celelalte ciuperci am facut un sos cu putina smantana.

Pe fiecare bucata de piept de pui se pune cate o lingura generoasa de orez cu ciuperci si parmezan,se ruleaza si se prinde cu scobitori.

Se dau prin faina si se pun la prajit in ulei,intorcandu-le sa se prajeasca peste tot.

Se pun intr-un vas,se adauga supa de pui si se pun in cuptor sa fiarba aproximativ 20 de minute.

Se scot pe un platou,scobitorile vor iesi cu usurinta,carnea fiind foarte moale.

Eu am folosit ca si garnitura orezul ramas de la umplutura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu orez si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Laly 1

07.09.2010, 00:07

Dia mai pune un scaunel ca vin si eu

DIANA B 1

07.09.2010, 20:48

Piept de pui am , orez am , smantana la fel , galbiori - ioc ; ce ma fac , cu ce-i inlocuiesc , ca mi-e de moooooooooooor .
Pupici de la Onesti , Claudia .

diaconta 1

07.09.2010, 21:11

Hai Laly ca facem loc
Onesta,in loc de galbiori poti sa pui orice fel de ciuperci....noua ne plac galbiorii si cred ca sunt ultima repriza de anul asta...restul din camara de la rezerva

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chicken nuggets