Piept de pui cu radacina de telina in sos de smantana

de Bya Ralu in Pui, 16 Ian 2016 | 1015 vizualizari

 

O reteta usoara si buna

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 1-2 bucati radacina telina
  • 1-2 linguri smantana
  • 1 lingura faina
  • ulei de masline
  • 30 ml vin alb
  • frunze de busuioc
  • sare/piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu radacina de telina in sos de smantana:

Pieptul de pui se taie cuburi,ceapa o tocam marunt,iar radacina de telina se taie feliute.

Punem toate ingredientele intr-o cratita, punem unt si ulei de masline si lasam sa se caleasca putin.

Dupa cateva minute punem vinul, lasam pana cand se evapora alcoolul si punem apa cat sa acopere si lasam la foc potrivit sa fiarba,

Cand ingredientele sunt fierte, amestecam faina cu smantana si o subtiem cu apa,turnam compozitia, amestecam bine,punem condimentele si frunzele de busuioc.

Se lasa circa 5-10 minute sa fiarba(dar se amesteca intre timp).

Se serveste cald.

 

RETETA IN IMAGINI

Piept de pui cu radacina de telina in sos de smantana-0
Piept de pui cu radacina de telina in sos de smantana-1
Piept de pui cu radacina de telina in sos de smantana-2
Piept de pui cu radacina de telina in sos de smantana-3
Piept de pui cu radacina de telina in sos de smantana-4
Piept de pui cu radacina de telina in sos de smantana-5

COMENTARII (31)

mihaelar63

mihaelar63 1

21.01.2016, 09:25

Mai ai timp sa schimbi . Doar la radacina-ti sta... Data viitoare asa sa faci ))

Bya Ralu

Bya Ralu 1

21.01.2016, 13:43

nu mai am timp mihaela )

diaconta

diaconta 1

21.01.2016, 14:22

Seamana da' nu rasare ))))))))))
Bine tu Gurita,zi sa corecteze,sa scrie tije de telina(apio) ca iar or veni carcotasii ))

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine cu masline si fulgi de ovaz

de Rocsi 9

Paine cu masline...

ieri la 21:23

Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de Rux 9

Briose din...

ieri la 19:37

Negresa cu glazura de ciocolata

de Aletta 4

Negresa cu...

ieri la 16:55

Friptura de porc in sos dulce acrisor

de stefy_a 3

Friptura de porc...

ieri la 12:01