Piept de pui cu smantana la cuptor

de Rocsi in Mancaruri cu carne, 14 Apr 2010 | 8813 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 borcan ciuperci intregi 350 gr
  • 1 borcan 400 gr smantana mai groasa
  • 1 lingura faina
  • apa
  • vegeta
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu smantana la cuptor:

Pieptul de pui (fara piele) se spala bine si se taie pe lun bucati mai groase.

se condimenteaza cu piper si vegeta si se pune intr-o cratita.

faina se desface in putina apa si se da printr-o strecuratoare intr-o farfurie.

peste ,in aceasta farfurie, se rastoarna si smantana si se mai pune o canita de apa,piper si vegeta.

ciupercile se spala bine si se taie felii si se pun in farfurie peste amestecul de smantana.

aceste amestec il turnati peste pui.

cratita o dati la cuptorul incins pana e gata puiul(incercati cu furculita....in maxim 1 ora e gata)

patrunjelul se spala si se toaca marunt.

se pune in farfurie mancare de pui iar peste presarati patrunjel tocat.

pofta buna!

 

COMENTARII (9)

Rocsi 1

14.04.2010, 17:58

ela si eu faceam inainte cu maggi dar am renuntat...te inteleg ina nici eu nu mananc smantana decat foarte rar...multumesc

madi_marin 1

14.04.2010, 18:58

pui, ciuperci, smantana....... o combinatie super delicioasa....

ionix 1

14.04.2010, 21:33

cu siguranta delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04