Piept de pui cu smantana si pesmet

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 2 Mar 2010 | 3273 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • 1 ceasca de smantana
  • 1/2 ceasca pesmet
  • sare,piper,ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu smantana si pesmet:

Pieptul de pui se feliaza si se bate cu ciocanul pt snitele;se aseaza intr-o tava unsa bine cu ulei.Peste pieptul de pui se pune smsntana si se uniformizeaza,si apoi se cerne peste,pesmetul.Se baga la cuptor pana se rumeneste(aprox 30 min)

Pofta buna!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Piept de pui cu smantana si pesmet 20130
retete culinare - Piept de pui cu smantana si pesmet 20131
retete culinare - Piept de pui cu smantana si pesmet 20132

COMENTARII (3)

madi_marin 1

16.04.2010, 13:36

asta vreau sa incerc si eu astazi.....

Pasiune pentru bucatarie 1

16.04.2010, 19:39

ma bucur ca iti place

adry88 1

07.07.2011, 11:58

nu am mankat pana acum am sa incerc si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S