Piept de pui cu susan

de -Miti- in Pui, 26 Oct 2014 | 2017 vizualizari

 

O reteta rapida, care este indragita de copii

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui, dezosat si fara piele
  • 100 g faina
  • 3 oua
  • 100 g seminte de susan
  • sare si piper negru
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu susan:

Se curata si se spala pieptul de pui. Se usuca si se taie in fasii de marime egala.

Intr-un bol, batem ouale cu putina sare si piper.

Intr-o farfurie punem faina, iar in alta semintele de susan.

Punem o tigaie pe foc si cand s-a infierbantat, adaugam uleiul.

Asezam faina, ouale si susanul pe masa si dam fasiile de pui prin farfurii in aceasta ordine, mai intai prin faina, apoi prin ou si apoi prin semintele de susan.

Prajim bucatile pe rand, fara a le ingramadi in tigaie. Rumenim pe ambele parti si scoatem pe o farfurie. Continuam cu restul bucatilor.

Se serveste cu garnitura sau ca atare cu un sos preferat ( de iaurt cu usturoi, sos iute, etc)

 

COMENTARII (19)

elucubratiiculinare 1

27.10.2014, 08:43

preferatul meu

tarasmariana 1

28.10.2014, 04:02

noiinbucatarie 1

07.02.2016, 19:44

foarte bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04