Piept de pui fiert cu ciuperci

de pity19 in Pui, 12 Apr 2014 | 7071 vizualizari

 

La dieta! :)

 

INGREDIENTE

  • 2 ciuperci albe
  • o jumatate piept de pui
  • sare
  • piper
  • chilli
  • un ou
  • apa ptr fiert
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui fiert cu ciuperci:

Curatam jumatatea de piept de pui, dam deoparte pielita si grasimea, condimentam si dam la fiert intr-o oala cu o cana jumate de apa. Ciupercile le clatim bine, dam coaja deoparte, le taiem in 8 si dam la fiert impreuna cu pieptul de pui cca 20 de minute, dupa care spargem un ou in aceeasi oala cu cele fierte. Lasam 5 minute si scoatem cu o paleta intr-o farfurie si servim!

TIPS-URI

1

Se poate adauga si pasta de rosii sau usturoi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui fiert cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui in stil à Bras