Piept de pui gratinat pe pat de dovlecel

de elucubratiiculinare in Pui, 24 Iul 2014 | 3126 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui
  • 500 g dovlecei
  • 1 roșie mare
  • felii de cașcaval
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
  • busuioc verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui gratinat pe pat de dovlecel:

Roșia se spală, se taie cubulețe, se condimentează cu puțină sare și se așează într-o strecurătoare. Sarea va face să elimine cât mai multă apă. Dovleceii se spală, se taie capetele și se taie felii lungi, groase de 1 cm. Se condimentează cu sare, piper și se stropesc cu ulei de măsline. Se așează pe grătarul încins câte 1-2 minute pe fiecare parte. Când sunt gata se așează într-o tavă tapetată cu hârtie pergament. Pieptul de pui se taie în felii subțiri, un pic mai groase decât cele de șnițel. Se condimentează cu sare, piper și se stropesc cu ulei de măsline. Se așează pe grătarul încins câte 2 minute pe fiecare parte. Când este gata, aranjăm fiecare felie de carne pe câte o felie de dovlecel. Deasupra punem cubulețe de roșii și felii subțiri de cașcaval. Se dă tava la cuptor (încins în prealabil la 200 grade C) pentru 15-20 minute. Servim imediat, ornând cu frunzulițe de busuioc.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui gratinat pe pat de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Bya Ralu 1

24.07.2014, 18:31

ianculubita 1

24.07.2014, 19:51

Ce bun trebuie sa fie

Rocsi 1

24.07.2014, 20:00

Bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu lamaie si ghimbir