Piept de pui in bere lemon

de anca_rm in Pui, 20 Sep 2013 | 1273 vizualizari

 

Daca ati observant imi place sa gatesc cu bere sau vin . Vin si azi cu o reteta de pui cu bere lemon.

 

INGREDIENTE

  • o jumate piept de pui
  • 150 ml bere cu lamaie
  • O jumate de ceapa
  • O jumate ardei rosu
  • O jumate lamaie
  • Sare
  • Piper
  • 2 linguri ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in bere lemon:

Feliem pieptul de pui in fasii lungi (de-a lungul ) si de grosimea unui deget si il punem la marinat pentru 1 ora cu sare , piper si zeama de la o jumate de lamaie

In acest timp pregatim ceapa , pe care o curatam si taiem dupa dorinta , la fel si ardeiul .

Intr-o tigaie punem uleiul la incins si ceapa .

Lasam pana cand ceapa se caleste putin  (devine transparenta ) , punem  ardeiul si pieptul de pui.

Lasam pana cand pieptul de pui se albeste pe albele parti si  adaugam berea .Berea cu lamaie fiind dulce se caramelizat usor si  formeaza un soc delicios.

Asteptam  pana scade si daca mai trebuie mai puteti adauga sare si piper dupa gust .

P.S. Berea ajuta la fragezirea carnii .

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Piept de pui in bere lemon 261666
retete culinare - Piept de pui in bere lemon 261667
retete culinare - Piept de pui in bere lemon 261668
retete culinare - Piept de pui in bere lemon 261669
retete culinare - Piept de pui in bere lemon 261670

COMENTARII (16)

_Alina_ 1

21.09.2013, 11:16

anca_rm 1

23.09.2013, 10:39

Rocsi , Alina multumesc

anca_rm 1

23.09.2013, 10:39

Karinna foarte bun este cu mamaliga

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: