Piept de pui in crusta de alune

de Rux in Pui, 9 Dec 2010 | 4659 vizualizari

 

Mmmmmmmmmmmmmmmmmm....si restul lasam frau liber imaginatiei.....

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de piept de pui
  • 400 gr alune de padure( prajite)  
  • 200 gr unt
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in crusta de alune:

1. Spalam feliile de piept de pui si le batem foarte usor ca pentru snitel.

2. Facem pudra la blender alunele.

3. Pe o foaie pergament punem pudra de alune, intindem fiecare bucata de piept sarata deja( dupa gust), apoi dam deasupra un strat de pudra de alune...si apoi il rulam strangandu-l usor . Il tavalim bine in pudra de alune si il asezam in tava.

Procedam la fel cu toate feliile.

Topim untul intr-un ibric si apoi il turnam peste pui.

Dam la cuptor la rumenit...in maxim 40 de min...functie de cuptor...e gata...si este incredibil de bun!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Piept de pui in crusta de alune 69819
retete culinare - Piept de pui in crusta de alune 69820
retete culinare - Piept de pui in crusta de alune 69822

COMENTARII (19)

Rux 1

11.12.2010, 00:37

Cum asa? Sunt atat de sanatoase Mihaela...n-ar trebui sa lipseasca din dieta zilnica a fiecarui om daca le mananci crude atunci nu au cum sa iti faca rau...daca le servesti prajite atunci trebuie sa ai grija, Dr, Stroiescu un om pe care il admir din tot sufletul...arata pe degetele de la o mana 5 ...5 nuci...asta trebuie sa mancam in fiecare zi...pentru fibre, minerale....etc...am sa postez curand un articol despre nuci...cu gandul la tine...eu in fiecare zi mananc nuci...te pup cu drag...

mihaelar63 1

11.12.2010, 00:48

Ruxy in '90 am avut piatra la rinichi , dupa , chiar daca gustam,nuci,ardei iute , fanta , pepsi , instantaneu simteam un junghi in rinichiul operat . Asa ca am renuntat la ele . ardeiul iute acum imi place chiar mai mult ca piperul dar in cantitati moderate .

Rux 1

11.12.2010, 08:44

Imi pare rau si te inteleg perfect...dupa 90' am avut de 5 ori colica renala grava cu pietre si stiu despre ce vorbesti....insa de atunci nu am mai avut probleme...Slava Cerului!...sanatate multa si desigur tu stii scumpa Mihaela ce e mai bine si ce nu pentru tine...ai grija de tine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55