Piept de pui in crusta de fulgi de porumb

de Bya Ralu in Pui, 12 Feb 2016 | 2739 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de piept de pui
  • 100 g fulgi de porumb
  • 3-4 linguri faina
  • 3 oua
  • boia dulce
  • vegeta/piper/ghimbir/
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in crusta de fulgi de porumb:

Pieptul de pui se curata de pielite,si se taie fasii mai groase (cum doriti) si se condimenteaza pe ambele parti.

Intr-o farfurie punem faina, in alta farfurie amestecam ouale (puteti sa puneti cate unu pe rand si cand se termina punem altul), iar in alta farfurie punem fulgii de porumb maruntiti.

Bucatiile de piept de pui se trec prin faina, prin ou, din nou prin faina, ou si fulgii de porumb si se pun la prajit in ulei incins.

Se scot pe un servet de hartie pentru a absorbii excesul de ulei.

Se serveste cu sos de smantana si ketchup.

 

RETETA IN IMAGINI

Piept de pui in crusta de fulgi de porumb-0
Piept de pui in crusta de fulgi de porumb-1
Piept de pui in crusta de fulgi de porumb-2
Piept de pui in crusta de fulgi de porumb-3
Piept de pui in crusta de fulgi de porumb-4
Piept de pui in crusta de fulgi de porumb-5

COMENTARII (42)

dantes 1

02.03.2016, 07:22

Bun!

Geanina87 1

02.03.2016, 13:05

noiinbucatarie 1

02.03.2016, 16:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04