Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am mancat asa ceva in Cluj la ,, Hanul Dacilor '' .
Mancat , placut si preparat si eu !!!
Nu vreau sa ma laud dar al meu a iesit mai bun !!!
Pieptul de pui se portioneaza si se bate cu batsnitelul .Sarati , piparati .
Bateti ouale spuma si le amestecati cu verdeata , sare si piper dupa gust .
Tavaliti pieptul de pui prin faina alba apoi prin ou batut si la sfarsit prin faina de malai .
Prajiti in ulei incinssi scoateti pe servetele absorbante .
Preparatul se serveste cald .
Eu l-am servit alaturi de cartofi frantuzesti si castraveti murati .
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult