Piept de pui in sos de unt cu rosii cherry

de Bya Ralu in Pui, 16 Sep 2013 | 1082 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 10 rosii cherry
  • 50 g unt
  • oregano,busuioc,piper,sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in sos de unt cu rosii cherry:

Pieptul de pui se taie felii potrivite,se pun pe o farfurie si se condimenteaza.

Untul il punem intr-o tigaie,iar cand s-a topit se pun feliile de pui.

Se intoarce pe ambele parti,se adauga si rosiile cherry taiate in doua si putina apa.Se acopera cu un capac si se lasa la foc mic pana scade zeama.

Se serveste cu garnitura de orez

 

RETETA IN IMAGINI

Piept de pui in sos de unt cu rosii cherry-0
Piept de pui in sos de unt cu rosii cherry-1

COMENTARII (29)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

17.09.2013, 10:28

FlaviaD

FlaviaD 1

18.09.2013, 19:50

Bya Ralu

Bya Ralu 1

18.09.2013, 21:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!