Piept de pui în sos de vin, sub capac de pâine

de gaby_duceag in Pui, 31 Mai 2012 | 4448 vizualizari

COMENTARII (166)

diaconta 1

01.06.2012, 19:45

Medi,du-te mai bine si vorbeste sa ne dea o radiera sa stergem ce-am facut

gaby_duceag 1

01.06.2012, 19:46

Ma, Meno, da' nici macar acu' nu tac!!!
tot turuie amandoua ca niste matze d-alea ce se scarpina de tine ")))

diaconta 1

01.06.2012, 19:49

pai daca ma macina regretele? cum sa tac?
da' am vazut io ca razi pe sub mustata

mena29 1

01.06.2012, 19:50

)))) Dia,ma tem ca nu se mai poate si uite ca mi-am batut si eu cuie in talpa,zice ca v-am tinut isonul,ntz,ntz,ntz...

diaconta 1

01.06.2012, 19:53

api treaba ei,ca unde mai gaseste asa prietena ca mine

mena29 1

01.06.2012, 20:01

Asta cam asa e da daca nu te mai vrea...asta e

gaby_duceag 1

01.06.2012, 20:03

ete ce consolare pe mena "asta e"

gaby_duceag 1

01.06.2012, 20:05

Auzi...ele fug de postari, sa nu ma leg de ele
dar ce-ai zice tu meno, sa le blochez ip-urile doua zile, numa' la comentarii
adica sa vada ce scriu, sa le stea replica pe limba si sa nu poata scrie
moaaaaaaaaa, ce sadica)))))

diaconta 1

01.06.2012, 20:08

ia fa asta,ca numa' bine am motiv sa-mi vad de treburi si sa "decomprim" timpul la alte indeletniciri.
ca nici n-am ce posta si oricum plec de-acasa

gaby_duceag 1

01.06.2012, 20:12

ma fac ca n-am citit

mena29 1

01.06.2012, 20:25

Cat sadism poate exista pe un site culinar,nici nu-mi vine sa cred

mamaieelena 1

01.06.2012, 23:25

gaby_duceag 1

02.06.2012, 17:53

mena ))))))))))))))))))))))

diaconta 1

02.06.2012, 18:12

care-i ala site culinar Mena?

ela 1

02.06.2012, 18:27

maiii...ce ati scris atatea comentarii aici,ca eu nu am timp sa le citesc????ia,cine face un rezumat??

Bya Ralu 1

05.06.2012, 10:39

minunat gaby

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos de sampanie