Piept de pui la cuptor cu muschi file afumat si ciuperci

de reisnaor_2006 in Pui, 25 Feb 2015 | 1331 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 250 gr de muschi file afumat
  • 400 gr de ciuperci
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ceapa
  • 150 gr de branza topita Delaco
  • rosii chery
  • sare
  • piper
  • putin ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la cuptor cu muschi file afumat si ciuperci:

Pieptul de pui il curatam de pielita si il spalam. Il taiem felii potrivite pe care le saram si piperam si le punem intr-o forma termorezistenta. Taiem felii muschiul, ceapa, ardeiul kapia si rosile cherry. La fiecare bucata de piept de pui adaugam cate o felie de muschi file. Adaugam ciupercile, ceapa, ardeiul si rosiile. Deasupra punem bucati de branza topita si stropim cu putin ulei de masline.

Dam la cuptor ptr 30-40 de minute la 200 de grade.

Pofta buna.

 

RETETA IN IMAGINI

Piept de pui la cuptor cu muschi file afumat si ciuperci-0
Piept de pui la cuptor cu muschi file afumat si ciuperci-1
Piept de pui la cuptor cu muschi file afumat si ciuperci-2
Piept de pui la cuptor cu muschi file afumat si ciuperci-3
Piept de pui la cuptor cu muschi file afumat si ciuperci-4
Piept de pui la cuptor cu muschi file afumat si ciuperci-5
Piept de pui la cuptor cu muschi file afumat si ciuperci-6
Piept de pui la cuptor cu muschi file afumat si ciuperci-7

COMENTARII (14)

Panacris

Panacris 1

25.02.2015, 21:04

Ce nebunie în farfurie Super bună, pe gustul Zmeișorilor

reisnaor_2006

reisnaor_2006 1

25.02.2015, 21:38

multumesc

dantes

dantes 1

26.02.2015, 10:49

Foarte bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!