Piept de pui la cuptor cu salata asortata

de izulika in Mancaruri cu carne, 11 Apr 2010 | 10121 vizualizari

 

Este o mancare delicioasa si usoara

 

INGREDIENTE

Pentru piept de pui la cuptor avem nevoie de :

  • 4 jumatati piept de pui fara os
  • 4-5 linguri ulei
  • vegeta
  • piper

Pentru salata avem nevoie de :

  • o jumatate salata verde
  • 1 castravete verde mic
  • 2 rosii
  • 3 cepe verzi
  • otet
  • ulei
  • piper
  • sare      
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la cuptor cu salata asortata:

Pieptul de pui se proportioneaza, se adauga uleiul intr-o tava dandu-se cu ambele parti prin ulei apoi se pun condimentele si 4-5 linguri de apa si se da la cuptor 30 de minute (eu l-am tinut 50 pt ca am cuptor electric)

Salata : Se  toaca salata, ceapa rondele cu tot cu foile verzi,rosiile si castravetele (se pot pune si ridichi rosii)apoi se adauga ulei,otet,sare,piper dupa gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la cuptor cu salata asortata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

nadina73 1

11.04.2010, 22:34

bun venit printre bucataras,uitasem sa zic

izulika 1

12.04.2010, 10:42

ma bucur ca va place

mihaelar63 1

12.04.2010, 10:57

bine ai venit la ,, bucataras ''
daca stii te rog sa ne transmiti reteta de ciolan de porc afumat cu sos de bere , am mancat cand am fost in Praga

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu orez la cuptor