Piept de pui la grill cu legume sotate

de gaby_duceag in Pui, 29 Iun 2011 | 4262 vizualizari

 

Nu e o reteta propriu-zisa. Are putine ingrediente insa, combinate, consistuie o portie atat de buna incat nu mai tii cont de furculita, cutit sau servetel. Iti bagi manutele si te lingi apoi pe degete de bun ce e.
Am papat doar eu cu puii , altfel as fi facut mai mult.

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • o vanata mare
  • un ardel gras galben(marisor)
  • 2-3 morcovi
  • un dovlecel
  • ulei
  • sare
  • piper
  • otet balsamic
  • un catel usturoi
  • putin zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la grill cu legume sotate:

Pieptul de pui se spala si se portioneaza ca pentru snitel. Se bat usor bucatile cu un ciocan pentru carne. Legumele se spala bine.

Vanata si dovlecelul se taie felii (pe lung sau pe lat, cum va place). Ardeiul se curata si se taie fasii. Morcovul se taie fasii lungi.

Se incalzeste grill-ul pentru aragaz. Se pune apa in partea de jos si se aseaza bucatile de carne unse cu putin ulei si presarate cu sare si piper. Se pune capacul si se trece la prepararea legumelor. Se incinge ulei intr-o tigaie si se pun pentru inceput fasiile de ardei si morcov. Se amesteca destul de des pana se rumenesc usor pe toate partile .

Nu uitam de carne, dupa 5-6 minute o invartim .

Se scoate morcovul si ardeiul pe o farfurie intinsa si se pun in tigaie felii de vanata si dovlecel. Se rumenesc pe ambele parti si se scot pe aceeasi fafurie cu restul de legume.

Se prepara un amestec din 4 linguri de ulei, 1/2 lingurita otet balsamic, sare, usturoiul taiat feliute ,piper si un vf lingurita zahar. Se stropesc legumele cu aceste amestec (eu l-am pus pe tot )si se amesteca usor.

Se serveste alaturi de pieptul de pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la grill cu legume sotate" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

gaby_duceag 1

30.06.2011, 18:26

multumesc
dia, daca astepti juma de ora, se rezolva

diaconta 1

30.06.2011, 19:14

stiam eu ca nu ma lasi ....flamanda

Lau 1

02.07.2011, 09:31

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Frigarui de pui cu pachetele de vinete