Piept de pui pe pat de cartofi

de Anamaria7 in Mancaruri cu carne, 18 Sep 2010 | 11258 vizualizari

 

Sambata e o zi plina de treaba, mai ales toamna, cu toate zacustile, ghiveciurile si muraturile :P Asa ca am facut mancare pe fuuga :)

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi mari, preferabil rosii
  • 3 catei de usturoi
  • sare, piper, boia, oregano
  • 4-5 bucati de piept de pui
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui pe pat de cartofi:

Cartofii se taie cubulete mici, se condimenteaza cu sare, piper, boia si ulei de masline si se aseaza intr-o tava pentru cuptor.

Puiul se sareaza, se pipereaza si se condimenteaza cu oregano si se aseaza peste cartofi.

Tava se da la cuptor la 200C pentru cca 25min, pana cand cartofii devin aurii si carnea se rumeneste bine.

 

TIPS-URI

1

Noi am sevit cu salata de castraveti, rosii si ardei kapia.

2

Nici rozmarinul nu strica in condimentarea cartofilor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui pe pat de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bame cu pui la cuptor