Piept de pui pe pat de varza murata

de Rocsi in Pui, 7 Apr 2011 | 3329 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 4-5 rosii decojite in suc propriu
  • sare
  • piper
  • marar
  • 2 linguri ulei
  • 1 piept de pus fara os si piele
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 1 lingurita unt topit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui pe pat de varza murata:

Intai de toate scoateti varza cu o seara inainte(eu fac asta pentru ca nu mananc prea sarat).

apoi rand pe rand pregatim legumele:

morcovul il radem si il taiem cubulete mici.

ceapa o curatam si o taiem marunt.

rosiile le tocam.

varza o scurgem bine de apa si o tocam.

intr-o oala punem putin ulei.

adaugam ceapa,morcovul si rosiile si le lasam 1 minut in ulei.

apoi punem varza si 1-2 cani apa fierbinte.

condimentam cu sare,piper si putin marar si o lasam sa fiarba cam 15 minute la foc potrivit.

pieptul de pui il spalam si il scurgem de surplusul de apa.

il taiem in 4 sau 6 bucati si il batem cu ciocanul de snitele ,dar foarte putin.

il ungem cu unt topit pe ambele parti.

condimentam bucatile de carne cu sare,piper si boia de ardei.

incingem un grill si punem puiul acolo 2 minute pe o parte, si 2 min pe cealalta parte.

dupa ce varza a fiert cam 15 minute oprin aragazul.

luam un vas yena,sau unul de ceramica .

turnam varza acolo.

deasupra punem bucatile de pui.

nivelam bine si dam vasul in cuptor,la o temperatura potrivita,pana ce varza si puiul sunt bine facute.

pofta buna!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Piept de pui pe pat de varza murata 97072
retete culinare - Piept de pui pe pat de varza murata 97073
retete culinare - Piept de pui pe pat de varza murata 97074

COMENTARII (34)

kamy 1

10.04.2011, 18:35

ce-mi place

Rocsi 1

11.04.2011, 11:56

kamy

adry88 1

21.05.2011, 11:59

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21