Piept de pui umplut

de Lau in Pui, 29 Apr 2011 | 1421 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 carnati
  • 100 g branza
  • 2 oua
  • condimente
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 20 g unt
  • 1 rosie
  • sare
  • 300 ml de apa
  • scobitori
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut:

se spala pieprul si se curata de piele. Se taie fasii si se bate ca la snitele. Se taie carnatii, branza si ouale fierte tari. Se condimenteaza feliile de piept.

Se ia o felie, se pune o bucata de carnat, o felie de branza si o felie de ou, apoi se ruleaza si se prinde cu scobitoarea. Se repeta operatiunea pana terminam.

Asezam rulourile intr-o tava termorezistenta. Intr-un castron desfacem pasta de toamte cu 300 ml de apa si un pic de sare si turnam peste rulouri. Taiem rosia felii si asezam intre rulouri. Taiem si untul si il asezam la fel intre rulouri. Dam tava la cuptorul incalzit pentru 40-50 minute.

Eu am facut si fara carnati si carnatii care mi-au ramas i-am adaugat in tava.

 

RETETA IN IMAGINI

Piept de pui umplut-0
Piept de pui umplut-1
Piept de pui umplut-2
Piept de pui umplut-3
Piept de pui umplut-4

COMENTARII (14)

LUK 1

29.04.2011, 22:48

tare bun

kamy 1

01.05.2011, 17:21

bunnnn

mamaieelena 1

02.05.2011, 09:38

gustos si bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04