Piept de pui umplut

de nadea68 in Pui, 21 Noi 2013 | 7348 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g piept de pui intreg
  • 200 g ficatei de pui
  • 200 g spanac
  • usturoi
  • rozmarin
  • 1/2 pahar vin alb
  • 3 linguri faina
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut:

Pieptul de pui se spala si se taie in doua jumatati de-a lungul,asa ca in poze :).

 Luam fiecare jumatate si facem un ,buzunar pe care il vom umple .

Spanacul se spala si se fierbe cateva minute.Se scoate si se lasa deoparte.

Ficateii se spala si se taie marunt.se condimenteaza cu sare si piper.

Luam o jumatate de piept si-l umplem cu spanac,iar alta jumatate o umplem cu ficatei.

Legam fiecare jumatate cu sfoara de bucatarie.Eu nu am avut si m-am aranjat cu scobitoare. :)

Intr-o farfurie batem un ou .

In alt platou punem faina.

Dam fiecare bucata de piept mai intai prin ou si apoi prin faina si punem la prajit.

Adaugam usturoi taiat marunt si rozmarin.

Rumenim pe ambele parti avand grija sa nu iasa umplutura.

Adaugam un pahar de apa amstecat cu vin alb .Lasam la prajit cam 1 ora 1/2.

Daca se usuca adaugam apa cate un pic.

Cand e gata se taie rondele si se serveste.

 

 

 

TIPS-URI

1

la jumatatea timpului de coacere puteti baga tava la cuptor

2

ficateii puteti sa-i prajiti un pic inainte sa umpleti pieptul de pui

3

daca totusi dupa timpul de coacere pieptul de pui nu-i gata,dupa ce-l taiati rondele le mai prajiti un pic pe ambele parti.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Piept de pui umplut 279999
retete culinare - Piept de pui umplut 280000
retete culinare - Piept de pui umplut 280001
retete culinare - Piept de pui umplut 280002
retete culinare - Piept de pui umplut 280003
retete culinare - Piept de pui umplut 280004
retete culinare - Piept de pui umplut 280005
retete culinare - Piept de pui umplut 280007

COMENTARII (24)

nadea68 1

23.11.2013, 16:41

ryta 1

23.11.2013, 17:29

delicios

nadea68 1

23.11.2013, 17:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S