Piept de pui umplut

de Dya Daniela Andrei in Pui, 14 Iun 2016 | 1205 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Două bucăţi de piept de pui
  • 14 felii de muşchi afumat
  • 14 felii de caşcaval
  • O legatură de ceapă verde
  • Câteva roşioare de grădină
  • Două linguriţe de busuioc uscat
  • Sare si piper după gust
  • 2-3 fire de pătrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut:

Se spală foarte bine pieptul de pui şi se şterge cu un şervet (pentru a se absorbi surplusul de apă).

Se feliază la distanţă de 1 cm, păstrând o bază comună.

Se aşază pieptul de pui într-o tavă de cuptor şi se stropeşte cu puţin ulei.

Printre feliile de piept de pui, se aşază câte o felie de muşchi afumat si câte una de caşcaval.

Se condimentează cu sare şi piper după gust, se adaugă busuiocul si se presară ceapa verde şi pătrunjelul tocate mărunt.

Se adauga roşioarele şi se dă vasul la cuptor până ce se rumeneşte uşor.

Se serveşte cald. Poftă bună!

 

RETETA IN IMAGINI

Piept de pui umplut-0
Piept de pui umplut-1
Piept de pui umplut-2
Piept de pui umplut-3
Piept de pui umplut-4
Piept de pui umplut-5
Piept de pui umplut-6
Piept de pui umplut-7
Piept de pui umplut-8
Piept de pui umplut-9
Piept de pui umplut-10
Piept de pui umplut-11
Piept de pui umplut-12
Piept de pui umplut-13
Piept de pui umplut-14
Piept de pui umplut-15
Piept de pui umplut-16
Piept de pui umplut-17
Piept de pui umplut-18

COMENTARII (18)

Dya Daniela Andrei

Dya Daniela Andrei 1

15.06.2016, 14:30

Andreea Caroline

Andreea Caroline 1

15.06.2016, 18:12

Foarte gustos

Dya Daniela Andrei

Dya Daniela Andrei 1

23.06.2016, 22:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!