Piept de pui umplut a la Gaby

de MotanLaOale in Pui, 27 Apr 2015 | 12436 vizualizari

 

Preluat de la Gaby_d, usor de facut si foarte, foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui (550g)
  • 50g costita afumata
  • 50g cascaval
  • oregano
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut a la Gaby:

Pieptul de pui se curata, se spala bine si se usuca intr-un servet.

Costita se taie bastonase si se caleste 5 minute intr-o tigaie.

Se scoate pe servetel absorbant.

Cascavalul se radepe razatoarea mare.

Pieptul se desface in cele doua jumatati si fiecare jumatate se taie in doua, nu de tot, ci doar sa dublam suprafata bucatii.

Se bate putin cu ciocanul de snitele.

Fiecare bucata se presara cu sare, piper si oregano.

Pe jumatate din suprafata se pune cascaval si bucatile de costita prajite.

Se pune deasupra jumatatea goala si se preseaza usor.

Eu ca sa fiu mai sigur am prins marginile cu niste ace facute pentru asa ceva.

Se pun in tigaia gril incinsa si unsa cu unt.

Se presara cu boia de ardei.

Se rumeneste frumos pe ambele parti.

Cand este gata se scot acele de prindere.

Se servesc cu garnitura si salata dorita.

Eu am facut pireu de cartofi si cu castraveti acri.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate folosi si boia de ardei iute.

2

Se poate condimenta cu ce va place.

RETETA IN IMAGINI

Piept de pui umplut a la Gaby-0
Piept de pui umplut a la Gaby-1
Piept de pui umplut a la Gaby-2
Piept de pui umplut a la Gaby-3
Piept de pui umplut a la Gaby-4
Piept de pui umplut a la Gaby-5
Piept de pui umplut a la Gaby-6
Piept de pui umplut a la Gaby-7
Piept de pui umplut a la Gaby-8
Piept de pui umplut a la Gaby-9
Piept de pui umplut a la Gaby-10
Piept de pui umplut a la Gaby-11
Piept de pui umplut a la Gaby-12
Piept de pui umplut a la Gaby-13
Piept de pui umplut a la Gaby-14
Piept de pui umplut a la Gaby-15
Piept de pui umplut a la Gaby-16
Piept de pui umplut a la Gaby-17

COMENTARII (23)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

27.04.2015, 22:41

Multumesc

Panacris

Panacris 1

05.05.2015, 09:20

P.S. Vroiam sa spun si eu ca Dia

MotanLaOale

MotanLaOale 1

05.05.2015, 10:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!