Piept de pui umplut cu branza gouda si sunca

de alinutza1983 in Pui, 26 Noi 2011 | 8992 vizualizari

 

INGREDIENTE

ingrediente :

  • 2 bucati de piept de pui ( asta depinde insa de numarul de persoane care iau masa)   
  • 200 g de cascaval / sau gouda asa acum am avut eu ( feliat )   
  • 100g sunca (de pui ), feliata 
  • 2 oua  
  • faina  
  • pesmet  
  • sare & piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut cu branza gouda si sunca:

Pieptul de pui bine curatat si spalat se portioneaza, apoi bucatile obtinute se bat cu ciocanelul de bucatarie, procedandu-se exact ca la snitele.

Dupa ce am batut bine fasiile de piept de pui, le condimentam dupa gust cu sare, piper, oregano uscat sau ce alte condimente ne mai plac;peste pieptul de pui asezam o felie de sunca si una de gouda ,apoi impachetam si  fixam cu scobitori (daca e cazul).

Rulourile obtinute se vor da prin :faina, oua (batute in prealabil ca pt omleta si amestecate cu un strop de faina) si in final pesmet.

La final, rulourile bine imbracate in straturile de ou si pesmet se pun la prajit intr-un vas cu ulei incins.Se intorc de pe-o parte pe alta, pana sunt bine prajite, pentru a nu avea surpriza ca sa ne trezim cu pieptul de pui crud!

Cam asta-i toata filosofia! o mancare delicioasa , ce merge langa o salatica verde si niste cartofi la cuptor!


 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu branza gouda si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mirela0911 1

27.11.2011, 12:47

vin si eu la masa

gaby_gabytza 1

27.11.2011, 15:34

ce bine arata

Lau 1

27.11.2011, 16:28

vin la masa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut în stil italian