Piept de pui umplut si carnaciori la cuptor

de diaconta in Mancaruri cu carne, 17 Oct 2010 | 3485 vizualizari

 

Carnea de pasare ramane totusi preferata mea.

 

INGREDIENTE

  • 1 buc piept de pui (mai voinica)
  • 300 gr carne tocata de pui
  • 3 carnaciori proaspeti(adica neafumati)
  • 6 buc ciuperci mai marisoare
  • 2 morcovi
  • condimente pentru pui
  • piper
  • rozmarin,verdeata
  • smantana
  • 1/2 lingura amidon
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut si carnaciori la cuptor:

Pieptul de pui taiat felii mari (cat sa se poata umple) si carnea tocata se condimenteaza si se lasa la frigider.

Morcovii se curata si se taie rondele.Ciupercile se curata,se spala si se taie felii mai mari.

Pe feliile de piept de pui se pune carnea tocata si se inchid precum o carte.Pentru siguranta le-am prins cu scobitoare la capat,dar s-a dovedit ca nu era nevoie.

Intr-un vas de yena se pune putin ulei,se aseaza bucatile de piept ,carnatii si deasupra rondele de morcov.

Se pune supa de pui cat sa fie acoperite bine. Se dau la cuptorul incins cam 30 de minute.

Cand carnea este facuta de jumatate ,se adauga si ciupercile.

Cand este aproape gata amestecam putina smantana(3 linguri) cu putin amidon si turnam in tava peste sos.

Presaram verdeata si gata,punem alaturi o garnitura(eu am facut piure de cartofi) si ....pofta sa avem,ca de buuuuuuun nu mai vorbesc.

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Piept de pui umplut si carnaciori la cuptor-0
Piept de pui umplut si carnaciori la cuptor-1
Piept de pui umplut si carnaciori la cuptor-2
Piept de pui umplut si carnaciori la cuptor-3
Piept de pui umplut si carnaciori la cuptor-4

COMENTARII (42)

Bucataras Medi

Bucataras Medi 1

25.10.2010, 18:39

mi-ai pastrat ,da?..............in afara de ciuperci vreau tot ..........si hai serveste-ma mai repede ca mor de pofta................

diaconta

diaconta 1

25.10.2010, 19:25

Roberta

diaconta

diaconta 1

25.10.2010, 19:25

Doamna Maria acusica va servesc,nu pot sa va lasa sa asteptati prea mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!