Piept de pui umplut si invelit

de ela in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2010 | 5527 vizualizari

COMENTARII (14)

Adinacarla 1

28.01.2010, 11:39

ce bine arata...trebuie sa incerc si eu...

ela 1

28.01.2010, 11:41

tare pofticioasa mai esti...mai stiu eu una

rivka 1

28.01.2010, 11:48

bunuta eu cred ca le puneam in cuptor nu le prajeam... asa cu pilaf cred ca merg de minune.

Bunica 1

28.01.2010, 11:49

Pe gerul asta ai avut grija sa nu inghete pieptul . Foarte frumoasa prezentarea

ela 1

28.01.2010, 11:56

mai bunico doar ce l-am decongelat si tu vrei sa inghete?nu are nici o sansa,l-am prajit bine si acum sta bine la cald in burtica...

ela 1

28.01.2010, 11:57

o idee buna Rivka pt cuptor

mihaelar63 1

28.01.2010, 17:08

e gustos Ela , rad , ptr ca azi dimineata ma gandeam la ceva asemanator ,de multe ori s-a intamplat asa . De exemplu ieri m-am gandit sa fac ciorba cu tarhon , pe cand vin acasa madi deja a executat-o

ela 1

28.01.2010, 21:29

asa patesc si eu,parca ne gandim toate sa facem aceiasi mancare uneori

mihaelar63 1

28.01.2010, 21:42

probabil ne gandim la ceva ce nu a fost demult

Teo 1

28.01.2010, 22:26

sau am inceput sa comunicam prin telepatie;ceva cred ca avem in comun;

Teo 1

28.01.2010, 22:28

am uitat sa adaug:imi place tare farfuria!

ela 1

28.01.2010, 22:33

si eu mor de dragul farfuriilor astea dar uitasem de ele,stateau nefolosite

ela 1

28.01.2010, 22:35

ia uite,bucataras ne trimite la provident sa scoatem banisa avem sa facem mancaruri

ela 1

28.01.2010, 22:36

dar sa plateasca el ratele

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv budinca cu pui, ciuperci si legume