Piept si pulpe de pui la cuptor

de aziz in Pui, 2 Ian 2011 | 6439 vizualizari

 

in mod normal ele erau in combinatie cu cartofii frantuzesti dar daca foto au disparut(am zis copiii nu recunosc nimic:))sint nevoita sa vi le prezant individual :))

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui taiat in doua
  • 4 pulpite
  • o ceapa mare
  • o rosie
  • usturoi cit de mult:))
  • un pahar mic de ulei
  • curry
  • sare piper
  • oregano
  • jumatate lingurita curcum
  • o lingura supa instant
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept si pulpe de pui la cuptor:

curatam carnita si facem cu virful cutitului buzunarele .

amestecam uleiul cu supa instant cu oregano curcum ,curry,rosia zdrobita

daca nu avem copiii putem pune putin ardei iute verde.

amestecam carnea cu acesta pasta si usturoiul taiat feliute si lasam cam o ora in frigider.

dupa care scoatem usturoiul, punem intr-o tava de unica folosinta, adaugam o jumatate cana apa calda si ceapa taiata pestisori si dam la cuptor la 180 grade pina cind ceapa se si carnita  fierb .

tava se acopera cu folie de aluminium.

cind totul este fiert se scoate folia de aluminium si se lasa la rumenit .

se serveste cu orice garnitura .a

cum daca dorim un sos la carnita scoatem carnea iar tot ce ramine in tava, supica, ceapa putin usturoi, punem in blender iar pasta obtinuta se pune peste garnitura.

 

COMENTARII (36)

aziz 1

05.01.2011, 15:56

onuta

kamy 1

05.01.2011, 16:25

as papa da sigur nu mai ai 5f

aziz 1

07.01.2011, 11:31

kamy la cit de bune au fost ai mei cer tot timplul, asa ca nu se stie se poate chiar sa am

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55