Piept si pulpe de pui la cuptor

de aziz in Pui, 2 Ian 2011 | 11140 vizualizari

 

in mod normal ele erau in combinatie cu cartofii frantuzesti dar daca foto au disparut(am zis copiii nu recunosc nimic:))sint nevoita sa vi le prezant individual :))

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui taiat in doua
  • 4 pulpite
  • o ceapa mare
  • o rosie
  • usturoi cit de mult:))
  • un pahar mic de ulei
  • curry
  • sare piper
  • oregano
  • jumatate lingurita curcum
  • o lingura supa instant
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept si pulpe de pui la cuptor:

curatam carnita si facem cu virful cutitului buzunarele .

amestecam uleiul cu supa instant cu oregano curcum ,curry,rosia zdrobita

daca nu avem copiii putem pune putin ardei iute verde.

amestecam carnea cu acesta pasta si usturoiul taiat feliute si lasam cam o ora in frigider.

dupa care scoatem usturoiul, punem intr-o tava de unica folosinta, adaugam o jumatate cana apa calda si ceapa taiata pestisori si dam la cuptor la 180 grade pina cind ceapa se si carnita  fierb .

tava se acopera cu folie de aluminium.

cind totul este fiert se scoate folia de aluminium si se lasa la rumenit .

se serveste cu orice garnitura .a

cum daca dorim un sos la carnita scoatem carnea iar tot ce ramine in tava, supica, ceapa putin usturoi, punem in blender iar pasta obtinuta se pune peste garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept si pulpe de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (36)

aziz 1

05.01.2011, 15:56

onuta

kamy 1

05.01.2011, 16:25

as papa da sigur nu mai ai 5f

aziz 1

07.01.2011, 11:31

kamy la cit de bune au fost ai mei cer tot timplul, asa ca nu se stie se poate chiar sa am

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tajine de pui cu legume