Piersici

de Julie in Prajituri, 21 Aug 2010 | 8075 vizualizari

COMENTARII (21)

Rocsi 1

21.08.2010, 14:17

cat de fumoase sunt..superbe...minunate....culorile astea iti fura privirea

Julie 1

21.08.2010, 14:39

Multumesc ,Rocsi!

biancas76 1

21.08.2010, 14:45

Foarte frumoasa . Bravo!!!
Mama mea le punea si cate o frunzulita mica de ficus

Bucataras 1

21.08.2010, 16:24

woooow, n-am mai vazut de cind eram mic ... piersici si nuci ...

Corinuta 1

21.08.2010, 17:43

Ooo, da, ce amintiri....da' asa culori n-am mai vazut!

Sylvia 1

21.08.2010, 18:14

CE frumoase sunt

Ubulika 1

21.08.2010, 19:50

ce superbe sunttttttttt...si eu vreau sa fac :

ela 1

21.08.2010, 21:21

ce culori.....

Julie 1

21.08.2010, 21:45

Multumesc mult tuturor! Piersicutele se fac destul de usor, dureaza mai mult pictarea ...

Teo 1

21.08.2010, 22:16

dungile albe sunt partile necolorate?arata ca niste oua incondeiate !

lilik 1

21.08.2010, 22:26

julie ce faine sunt!!!

Julie 1

21.08.2010, 22:29

Lilik, multumesc! Teo,da, dungile albe sunt partile necolorate. Daca vrei le poti glazura pe toata suprafata, dar eu am vrut sa ma complic... imi place sa pictez.....

mena29 1

22.08.2010, 00:34

Ce bune sunt,sigur ca vreau si eu

Julie 1

22.08.2010, 09:32

Te servesc ,Mena!

nadina73 1

22.08.2010, 17:27

si eu fac dar pun si cate o frunzulita de masline aici dar de poate de iasomie super 5 furcu sant migaloase ce e drept dar bune,mie imi plac tare mutl fur de la tine una

Julie 1

22.08.2010, 21:26

Poti fura si mai multe ,Nadina!

rivka 1

23.08.2010, 10:12

ce bine arata! mancam cand eram mica...facea cineva o femeie care ne ingrijea cand eram mici ...foarte foarte fain arata!

Julie 1

23.08.2010, 21:39

Merci,Rivka!

gugugh 1

01.11.2010, 09:31

super arata, de cand cautam o astfel de reteta , am pierdut.o pe.a mea de cand o preparam in adolescenta...

Lina24 1

10.12.2015, 11:20

Rahela Velicu 1

27.06.2021, 15:07

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu ciocolata si nuca (chocolate crinkles)