Piersici

de adry88 in Dulciuri, 26 Feb 2013 | 3303 vizualizari

 

sursa este Ana78

 

INGREDIENTE

Aluat

  • 15 linguri ulei
  • 15 linguri apa minerala
  • 10 linguri de zahar
  • 1 praf de copt
  • 1 praf de sare
  • coaja de portocala
  • faina

Crema

  • 200 g unt
  • 1 plic de capucino
  • 100 g zahar pudra
  • 3 linguri cacao

Decor

  • colorant
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piersici:

Amestecam faina cu zaharul,praful de copt,sarea,coaja de portocala dupa care adaugam apa si uleiul,omogenizam si adaugam faina treptat pana iese un aluat care nu se mai lipeste.

Rupem bucati mici din care vom face bile si le vom aseza in tava tapetata cu hartie de copt,lasand distanta intre ele,dam tava la cuptor cca 15 min.

Cand sunt gata(calde) le scobim mijlocul  cu varful de cutit.

Repetam pana terminam.

Crema-mixam untul cu zaharul pana se topeste,adaugam cacao,plicul de capucino si omogenizam.

Eu am adaugat si miezul ramas imuiat in lapte dupa care am adaugat treptat in compozitia de unt.

Asamblarea-se iau 2 bile si se umplu cu crema,le unim si le asezam pe un platou,repetam pana terminam.

Colorantul se dizolva in putina apa.

Trecem piersicile prin colorant dupa care prin zahar(sau nuca de cocos)

Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tarta si "tartute" cu fructe