Piersici cu bezea in sos de ciocolata

de Andreea Caroline in Dulciuri, 6 Apr 2014 | 560 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 jumatati de piersica din compot
  • 1 albus de ou
  • 20 gr zahar tos
  • 60 gr ciocolata neagra
  • 100 ml frisca lichida
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • zahar pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piersici cu bezea in sos de ciocolata:

Jumatatile de piersica se scurg bine de zeama din conserva.

Mixam spuma tare albusul de ou  dupa care adaugam zaharul si zeama de lamaie si mixam pana devin o spuma tare si lucioasa.

Cu ajutorul unui posh punem albus de ou pe fiecare piersica.

Dam la cuptorul incins la 200 grade pentru 8 minute.

Intre timp topim ciocolata impreuna cu frisca lichida.

Luam o farfurie,punem sos de ciocolata si asezam piersica.

Presaram zahar pudra si servim.

 

RETETA IN IMAGINI

Piersici cu bezea in sos de ciocolata-0
Piersici cu bezea in sos de ciocolata-1
Piersici cu bezea in sos de ciocolata-2
Piersici cu bezea in sos de ciocolata-3
Piersici cu bezea in sos de ciocolata-4
Piersici cu bezea in sos de ciocolata-5
Piersici cu bezea in sos de ciocolata-6

COMENTARII (21)

Corinuta 1

06.04.2014, 23:30

Panacris 1

07.04.2014, 12:48

Pushaa 1

07.04.2014, 13:09

ce bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!