Piftele cu sos Dijonnaise si pasta de jumeri

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 28 Noi 2014 | 1207 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de carne tocata
  • 100 gr de cascaval
  • 100 gr de sos Dijonnaise Knorr
  • 100 gr pasta de jumeri
  • 2 oua
  • piper
  • sare
  • 2 catei usturoi
  • marar, cimbru
  • Ptr prajit:
  • ulei
  • 2 oua
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftele cu sos Dijonnaise si pasta de jumeri:

Amestecam carnea tocata cu sosul,ouale intregi,cascavalul ras,pasta de jumeri(jumeri date prin masina de tocat) si restul ingredientelor.In palma umeda luam cate o lingura din compozitie si o modelam,fiecare piftea o trecem prin faina si prin ouale batute cu sare si piper si le prajim in ulei la foc potrivit.Pofta buna.

 

RETETA IN IMAGINI

Piftele cu sos Dijonnaise si pasta de jumeri-0
Piftele cu sos Dijonnaise si pasta de jumeri-1
Piftele cu sos Dijonnaise si pasta de jumeri-2
Piftele cu sos Dijonnaise si pasta de jumeri-3
Piftele cu sos Dijonnaise si pasta de jumeri-4
Piftele cu sos Dijonnaise si pasta de jumeri-5
Piftele cu sos Dijonnaise si pasta de jumeri-6
Piftele cu sos Dijonnaise si pasta de jumeri-7
Piftele cu sos Dijonnaise si pasta de jumeri-8
Piftele cu sos Dijonnaise si pasta de jumeri-9
Piftele cu sos Dijonnaise si pasta de jumeri-10

COMENTARII (11)

babi5

babi5 1

28.11.2014, 21:50

dantes

dantes 1

29.11.2014, 07:10

Bune!

Adele

Adele 1

29.11.2014, 09:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!