Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
1. Soia se pune la fiert in apa cu sare timp de 30 de minute.
2. Curatam si spalam ciupercile, ceapa, usturoiul si morcovul, apoi le tocam marunt - eu am folosit blenderul.
3. Ceapa si usturoiul se calesc cu putin praf de sare-sa nu se arda-, adaugam morcovul si ciupercile lasandu-le la innabusit timp de 5 - 10 minute.
4. Legumele se amesteca cu granulele de soia scurse bine, faina, gris, pesmet, marar, piper si sare dupa gust ( pesmetul este deja sarat asa ca nu mai adaugam foarte mult)
5. Piftele formate se prajesc in ulei incins si se scot pe servetele absorbate.
Pofta mare!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult