Piftele din soia cu ciuperci

de CookieMonster in Mancaruri de post, 28 Mar 2013 | 5216 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g granule soia Inedit
  • 200 g de ciuperci
  • 2 cepe mari
  • 6 catei de usturoi
  • 1 morcov mare
  • 3 linguri de faina
  • 3 linguri de gris
  • 3 linguri de pesmet
  • 1 lingura de marar uscat
  • sare si piper
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftele din soia cu ciuperci:

1. Soia se pune la fiert in apa cu sare timp de 30 de minute.

2. Curatam si spalam ciupercile, ceapa, usturoiul si morcovul, apoi le tocam marunt - eu am folosit blenderul.

3. Ceapa si usturoiul se calesc cu putin praf de sare-sa nu se arda-, adaugam morcovul si ciupercile lasandu-le la innabusit timp de 5 - 10 minute.

4. Legumele se amesteca cu granulele de soia scurse bine, faina, gris, pesmet, marar, piper si sare dupa gust ( pesmetul este deja sarat asa ca nu mai adaugam foarte mult)

5. Piftele formate se prajesc in ulei incins si se scot pe servetele absorbate.

 

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele din soia cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

laura_n 1

28.03.2013, 15:38

bune de mori si cu sos de usturoi ...belea )

CookieMonster 1

28.03.2013, 15:45

oooo, usturoi , acum am sos de usturoi dar nu mai am piftele

Rocsi 1

28.03.2013, 20:35

Ce frumoase ti-au iesit

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de spanac, cu leurda