Piftelute cu sos

de adriana_bobu in Mancaruri cu carne, 3 Ian 2011 | 10146 vizualizari

 

Este o mancare foarte cunoscuta dar este gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne de vita
  • 1/4 kg carne de porc 
  • 2 cepe
  • 4-5 catei de usturoi
  • 3 oua
  • sare, piper, cimbru
  • un miez de paine muiat in lapte
  • putina faina
  • 4-5 linguri ulei 
  • un ardei kapia rosu
  • 5 linguri pasta tomate
  • putin marar,o frunza dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftelute cu sos:

Am facut mai intai compozitia pentru piftelute din carnea tocata amestecata cu o ceapa tocata trasa in putin ulei, usturoiul pisat, miezul de paine, ouale batute si condimentele indicate. Dupa aceea le-am format si le-am prajit putin in ulei si le-am dat deoparte. Intr-o tigaie am pus ulei, cealalta ceapa tocata, ardeiul taiat marunt si putina apa pentru a opri prajirea. Am adaugat piftelele si pasta de tomate desfacuta in 250 ml apa.Le-am lasat la foc moderat cca 10 min dupa care am adaugat frunza de dafin si mararul. A iesit o bunatate.

 

RETETA IN IMAGINI

Piftelute cu sos-0
Piftelute cu sos-1
Piftelute cu sos-2

COMENTARII (19)

nadina73 1

06.01.2011, 00:07

ce bine arata

adriana_bobu 1

06.01.2011, 00:24

cris, nadina

tanyapatap 1

22.01.2011, 10:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41